Mustafa Cihat İletişim

Değerli sanatçı Mustafa cihat iletişim Düğün konser davet etkinliklerinde inanç organizasyon sizler ile buluşturuyor.

Mustafa Cihat İletişim Konser Etkinlikler


Değerli ilahi sanatçısı Mustafa cihat ilahileri ile siz değerli sevenlerine dillerden düşmeyen özel ilahiler ile Mustafa cihat fizani, lila, emri olur, amenna toprak ve Daha sayamadığımız bir çok muhteşem eserleri bulunmaktadır.

Es geçemeyeceğimiz o kadar çok sevilen eserleri bulunan sanatçının can dedim, beyhude ömrüm, zeyd in gözleri, can dostum, emri olur başım gözüm üstüne Mustafa cihatın ilahileri cennetin kuşları indir yazarak yeni ilahiler ve çalışmaları detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Mustafa Cihat İlahileri Kimdir

Değerli yorumcu ve söz yazarı 1976 yılında kasım ayı içinde İstanbul’da doğmuştur. 4 kardeşin en küçüğü olan sanatçı imam hatip lisesi okulunda eğitim görmüştür.
Baba memleketi olarak ıspartalı olarak bilinmektedir. Sanatçı müzik hayatına lise döneminde adım atarak radyoculuk ve aynı zamanda arkadaşları ile bir grup kurarak çalışmalarını genişletmiştir.
Sanatçının özellikle bilinen özel eseri Emri Olur isimli çalışma ile sevenleri tarafından büyük takdir alarak önemli bir yer edinmiştir. İlahi ve ezgi alanında dünyaca ünlü ve muhteşem sesi ve yorumu ile bilinen Eşref Ziya Terzi ile 1998 de beraber Marmara Müzik isimli firmayı kurmuşlardır.
Mustafa cihat Mustafa Ceceli Fizani adlı albümü ile yine tecrübelerini ve kalitesini sizlere sunmuştur.
Sanatçının Eşi Psikolog, sunucu, konuşmacı ve yazar Tuba Kılıç hanım Efendidir.
Yaptığımız çalışmaları ve videoları izleyebilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Gönder