Heme Haci iletişim

sanatçı Heme Haci iletişim kurmak Düğün Konser organizasyonu için için 0532 581 0885 numaralı irtibattan ulaşabilirsiniz.

Heme Haci iletişim Konser Düğün

Değerli Dennbej Heme Haci irtibat bilgileri inanç organizasyon firması tarafından erişebilirsiniz.


Örneğin en Çok dinlenilen neminım , berivane , ebenim , were delal , leyla leyla yar , erebo , bejna dere , kewe , keke mın , neminim , qaze , bave fexriya , mırım , ez dılgeşe gibi nadide eserler ile gönüllerde yer edindi. Ve daha bir kaç eseri kereme eli , dilberamın , ez berfim , pore delalamın sore , eserleri şarkı sözleri ve düet ettiği bir çok sanatçı ile kaliteli sanatçı kimliği ve sanata hayatını adayan değerli dengbej sesi ve yorumu ile hayranlarından tam not almıştır.

Heme Haci Şarkıları

Dengbej heme haci gerçek adı Hamit çakan 'dır. Heme Haci nereli Sanatçı 1967 Senesinde Van'ın muradiye ilçesinde  Doğdu. 1967 senesinde ocak ayının, çileli soğuk ve zorluk içinde hayatına başladı. Müziğe olan sevgisi ile hayatını müziğe adayan sanatçı çıkardığı bir çok albümle ve mükemmel bir sese sahip olması ile Tüm dünyada tanınan özel bir Kürt sanatçı Ünvanı'na kavuştu.

İnanç organizasyon tüm Dünyada bilinen ve sevilen sanatçı kadrosu ile hiç bir fark ayırt etmeden sizlerle buluşturuyor. Yaptığı hizmetler ile sünnet düğünü tekne kiralama ve bir çok hizmeti sizlere sunuyor. Gerçekleştirdiğimiz bir kaç programı izlemek isterseniz video linki ile inceleyebilirsiniz

Yorumlar