Dini Düğün Organizasyonu


Dini düğün organizasyonlarınızda diğer organizasyonlarda tercih ettiğiniz gibi düğününüzde de biz İnanç Organizasyon’u seçebilirsiniz. 2002 yılından beri sizlere hizmet vermeye çalışan bizler, İslami düğünorganizasyonlarınızda da sizler için en iyi hizmeti vermeyi hedeflemektedir.

Dini Düğün Organizasyonu Nasıl Yapılır

İslami  düğün ile dünya evine girmek isteyen gelin ve damadımız için her türlü hizmeti sunmaya İnanç Organizasyon olarak hazır bulunmaktayız.  En uygun fiyatla sizlere sunacağımız altı farklı düğün paketiyle sizlerin hayalindeki düğünü gerçekleştirmeye çalışacağız.
Dini Düğün Organizasyonu fiyatları
Diğer dini düğün organizasyon firmalarından farklı olarak daha uygun fiyat seçenekleri ve birden fazla farklı dini düğün organizasyon paketi seçeneklerimizle sizlere hizmet vermekteyiz. 
İslami düğünler yapan diğer firmaların yanı sıra belirli kalıpların dışına çıkıp, hem istediğiniz dini düğüne kavuşabilir hem de çeşitlilik sebebiyle farklı bir düğün organizasyonu yapabilirsiniz.

Dini Düğün Organizasyon Fiyatları

Her bütçeye uygun şekilde sizlere sunulan bu hizmetlerimiz sizlerin bu en değeli gününde de fiyat bakımından hem sizleri hem de bizleri memnun edecektir. 
İslami değerlerimize uygun olarak düzenleyeceğimiz bu dini düğün organizasyonunda sizleri tasavvuf ilahi grubu, semazen gösterileri, isteğinize bağlı şiir dinletileri, gelen misafirleriniz için palyaço ve tiyatro gösterileri hizmetleri bulunmaktadır.
Tüm bu hizmetleri siz değerli müşterilerimiz için olabildiğince uygun olması açısından fiyatları minimuma çektik. Hem sizin hem de misafirleriniz için hoş ve huzurlu bir düğün olması sebebiyle bizim firmamızı tercih etmeniz bütçeniz için de en doğru karar olacaktır.

Dini Düğün Organizasyonunda Neler Yapılır

İslami esaslara uygun bir düğün için dini düğün organizasyon paketlerimiz 6 tanedir. Bunlardan birincisinde yer alan hususlar diğer hepsinde de yer almaktadır. Fakat diğer paketlerimizde bunlara ek bazı hizmetlerimizde bulunmaktadır.
Dini Düğün Organizasyon FiyatlarıAz önce belirttiğimiz gibi 1.paket en minimal olan hizmetimizdir. Burada ilk önce açılış konuşması, gelin ve damadın salona girişi ve pasta kesimi yer almaktadır. Sonrasında kuranı kerim tilaveti, kısa bir konuşma, ilahi sanatçısı eşliğinde ara ara hoş ilahi ve ezgiler , semazen gösterisi ve takı töreni, dua ve kapanış şeklinde olmaktadır. Sade ve abartıdan hoşlanmayan ve bütçesini düğüne ayırmayıp farklı alanlara ayıran gelin ve damadımız için en uygun pakettir.
2.pakette  bunlara ek olarak ilahi grubuna orgun yanında ney eklenmektedir.
3.pakette  org, ney ve kanun yer almakta ve çocuklar için palyaço kiralama hizmeti eklenmektedir.
4. pakette ilahi grubumuza vokaller ilave gelmektedir.
5. pakette ilahi grubuna ney, kanun, ud ve bendir ekleme şansınız vardır. Ayrıca bu pakette hem semazen hem de palyaço hizmeti bir aradadır.
6. paketimizde de 5.pakette yer alan tüm hizmetlerimize ek gelin ve damat girmeden hemen önce mehter takımı gösterisi olmaktadır. Gösterişli ve geleneklerimizi yaşatmak isteyen gelin ve damadımız düşünülerek hazırlanan bu paketimiz en çok tercih edilenlerden biridir.

Yorumlar