DİNİ DÜĞÜN ORGANİZASYONU


2002 yılından beri sizlere kaliteli hizmet vermeyi kendine hedef edinen İnanç Organizasyon, siz değerli gelin ve damadımızın bu özel gününde de bir telefon kadar uzağındadır.
Dini düğün, yapmak isteyen müşterilerimize en uygun fiyat ve paket kartelasıyla hizmet veren İnanç Organizasyon, diğer organizasyonlarda olduğu gibi dini düğün organizasyonunuzda da yanınızda yer almaktan mutluluk duymaktadır. 
Dini düğün fiyatları


İslami düğün isteyen gelin ve damadımız için her bütçeye uygun fiyatlar ile kaliteden ödün vermeden silere sununduğumuz İslami düğün organizasyonumuz vardır.

Dini düğün organizasyonları

Düğün organizasyonlarınızda hoş saatler ve eğlenceli gösterileriyle unutulmaz bir düğün istiyorsanız İnanç Organizasyon’u tercih edebilirsiniz.
Hep hayalinizde olan düğün için sevdiğiniz insan ile birlikteliğinizi, tüm akraba ve sevdiklerinizle paylaştığınız bu özel  günde diğer organizasyonlarınızda olduğu gibi dini düğün organizasyonlarınızda da firmamız sizin hizmetinizde olacaktır.

Dini Düğün Organizasyonunda Paketler

Düğününüzde sizlere sunduğumuz altı farklı düğün paketimiz bulunmaktadır. Diğer İslami düğün organizasyon firmalarının aksine İnanç Organizasyon olarak bizler sizlerin bütçesine en uygun paketi ve fiyatları bulmaktayız.
Dini düğün organizasyonlarımız ile  sizlere sunduğumuz bu  6 farklı pakette bütçeye göre değişiklik gösteren hizmetlerimiz vardır. Bunlardan ilkinde açılış konuşması, gelin ve damadın çıkışı ve pasta kesimi, kuranı kerim tilaveti, günün anlam ve önemini anlatan kısa bir konuşma,  ilahi sanatçısı ve grubunun söylediği ilahi ve ezgiler, ardından ilahilerle beraber semazen gösterisi, takı töreni ve dualarla kapanış şeklinde olmaktadır.
2 . paketimizde diğer paketlerimizde de olduğu gibi ilk pakete ek olarak günün anlam ve önemini anlatan kısa konuşmadan sonra bir şiir okunmaktadır. Aynı zamanda ney dinletisi de bu gruba dahil edilmiştir.
3. paketimizde de ilahi grubumuza org ve neyin yanında kanun da gelmektedir.
Dini düğün organizasyonu fiyatları4. Pakette bunlara vokaller ilave edilmektedir. Daha gür ve güzel bir ilahi dinletisine bu pakette sahip olacaksınız.
 5. Paketimizde bunların yanına ud ve bendir de gelmektedir. Fakat bu pakette ya org, ney ve kanun üçlüsünü  ya da ney, kanun, ud ve bendir üçlüsünü seçmeniz gerekecektir.
Son ve 6. paketimizde de bunlara ek çocuklar için tiyatro ve palyaço eğlenceleri eklenmektedir. Ve asıl hizmetimizde açılış konuşmasından sonra gelin ve damadın düğün salonuna ve yahut alanına mehter takımları eşliğinde gelmesidir. Oldukça gösterişli bir paket olduğu söylenilebilir.

Dini Düğün Organizasyonu Fiyatları

Her bütçe için özel olarak hazırlanan dini düğün organizasyon fiyatlarımız, sizler için en minimuma çekilmiş ve hizmet en üst seviyeye çıkartılmıştır. Minimal ve sade bir düğün isterseniz birinci paketimizi, gösterişli ve unutulmayacak bir düğün içinse altıncı paketimizi seçebilir ve bunlara oldukça uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.
İnanç Organizasyon olarak her alanda hizmet vermeye, siz değerli müşterilerimizi fiyatlar ve kalite hususunda memnun etmeyi kendimize düstur edindiğimizden bizleri tercih etmeniz sizin ve misafirleriniz için en uygun karar olacaktır.



Yorumlar