Dursun Ali Erzincanlı İletişim

Değerli sanatçı Dursun Ali Erzincanlı iletişim kurmak için inanç organizasyon olarak konser seminer ve davet organizasyonlarında irtibat kurmak için 0532 581 0885 numaralı telefondan ulaşarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Dursun Ali Erzincanlı İletişim Konser

Yanı sıra değerli Dursun Ali Erzincanlı sen yoksun ve bir çok değerli şiir ve ilahilerle ile siz kıymetli dostlarımızın özel gün ve davetlerinde sizlere hizmet sunuyoruz. Türkiye’de ve Avrupa’nın her bölgesine seven dostlarımız ile buluşuyoruz.
Dursun Ali Erzincanlı şarkılar , ilahileri , 40 yaşındasın ,  inşirah duası , sen yoksun , ilk yıldızlar , uhud yağmur geçer , direniş , Kudüs , en sevgiliye eserleri ve yeni albüm çalışmalarını dinle yazarak görebilirsiniz.
Haftalık yaptığı programları her pazar günü saat 00:45’te devam ediyor. Aşk-ı Şeyda isimli programı Son 5 yılı özellikle biricik peygamber efendimizin hayatını ve ona övgüler yaparak okuduğu  şiirlerini ve onun mübarek yaşantısını ele alarak muhteşem yorumu ile şiirsel bir anlatımla sunmaya özen gösteriyor. Yaptığı yoğun çalışmaları istinaden yaklaşık her yıl bir albüm hazırlayarak siz değerli gönül dostlarına sunmaya çalışıyor.

Dursun Ali Erzincanlı İletişim Davet

Genel olarak çıkardığı  albümleri ramazan ayına denk getirmeye özen göstererek hayranlarına sunmaya çalışmıştır. Değerli sanatçı 2000 senesinde hazırladığı ilk Naat-ı Şerif’i ile sunulan ve devam eden çalışmalarında “Faran Dağları’nda Açan Sevgili”, şiirini  albüm olarak düzenledi.Dursun Ali Erzincanlı iletişim için inceleyin.

Yorumlar