Sedat Uçan İletişim

Tasavvuf sanatçısı Sedat Uçan İletişim ve menajerlik Tüm Türkiye genelinde ve Avrupa’nın bir çok ülkesinde tanınan ve bir çok hayranı tarafından sevilen bir sanatçı ünvanını taşıyor.


Sedat Uçan İletişim konser 

Ünlü sanatçımız Sedat Uçan lise dönemine uzanan yıllarını köyde ailesi ile beraber yaşamıştır. Köyde olduğu zaman zarfında  bile müziğe ilgisini kaybetmeyen  Sedat uçan köyünde çevresinin desteğinden tasavvuf bilgileri ile kendi yaptığı bestelerini bildiğiniz bir kaç Eseri Örneğin Sedat uçan annem ilahileri ile bilinen ve daha bir çok kaliteli eserler sizlere kazandıran sanatçı ve ilahilere oldukça ilgi duyarak  güzel sesi ile çevresindeki insanların ilgisini üzerine çekmeyi başarmıştır. Sedat uçan ilahileri indir linkini tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Sedat Uçan Düğün Konser

Yaptığı Albümden Bilinen  Eserleri Sedat uçan adına kurbanım  Ve ayrıca sevilen eserlerden  Sedat uçan inşallah geleceğim ilahileri sonra kendi ve o güzel yorumu ile tüm dünyada tanına bir isim olan Sedat Uçan birçok organizasyonlarda da sahne almıştır.  Sanatçımız Sedat Uçan ilahi ezgilerini dinlemek için inanç organizasyon vasıtası ile siz değerli dostlar kolayca 0532 581 0885 numaralı telefondan irtibat kurarak ulaşabilirsiniz.

Yorumlar