Ender Doğan İletişim

Değerli sanatçı Ender Doğan İletişim Konser Davet Ve etkinlik bilgileri Programkonserler için irtibat numarası 0532 581 0885 numaralı telefondan iletişim kurabilirsiniz.

Ender Doğan İletişim Ramazan konseri

Sanat hocaları olarak ülkeye bir çok değerli sanatçıyı katan Klasik Türk Musikisi camiası üniversite korosunda 5 sene süren Süheyla Atmış dört hocanın rahle-i tedrisinde eğitim gördü. Sanatçı Klasik Türk Musikisi tarzında seslendirdiği eserler ile Güzel sesi ve yorumu yanı sıra iyi bir ney üstadı olarak tanınmaktadır.

Ender Doğan İlahiler

Sanatçı Ender Doğan ilahileri dön allah deyu  , çay ilahisi , irfan türküleri , zatı hakta , Kevser ırmağı , deyiş , incitme ey erenler ve birçok değerli eserleri sizlere sunarak ender doğan şarkılar ve güfteler ile ney üstatlığı yanında hazırladığı duygu ve düşüncelerini kağıda dökerek bestekarlık özelliğini de sizlere yansıtıyor.Kıymetli sanatçı Ender Doğan ney enstrümanı ile 1987 yılında tanıştı. Yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı üstatlardan tam not ve feyiz aldı. Herkesin tanıdığı önemli şahsiyetler Aka Gündüz Kutbay ve Niyazi Sayın gibi alanında ve kaliteli çalışmaları ile bilinen sanatçıların eserlerini dinleyerek kendini geliştirdi.

Ender Doğan İrfan Türküleri

Düzenlenmesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür İşleri Daire Başkanlığı tarafında hazırlanan İstanbul Şarkıları, ve bir çok değerli şairin şiirlerinden alınan sözlerden elde edilen besteler cd ve albüm olarak hazırlanıp siz kıymetli gönül dostlarına sunulmuştur.
Değerli Sanatçı Ender Doğan ney üstadı olarak daha çok Tasavvuf musikisine alanda çalışma yaparak önemli eserler yapmıştır. Bir Kaç Örnekle Hoş Avaz Dost Aşkına Sufi Nağmeler isimli farklı albümler hazırlamıştır.
İnanç Organizasyon sizlere sunduğu birbirinden değerli ünlü sanatçıları ile düğün davet ve etkinlik organizasyonlarında sizlerle buluşturuyor. Ayrıca tekne kiralama hizmetlerinde sizlere sunduğumuz kalite güven ve donanımsal olarak uygun tekne ve yatlarla Özel gün ve gecelerinizi renklendiriyoruz. Ayrıca Çalışmalarımızı merak ediyorsanız video izle linkini tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Yorumlar