Eşref Ziya Terzi İletişim

Ses sanatçısı ve müzisyen Eşref Ziya Terzi İletişim bilgileri için 0532 581 0885 numaralı irtibattan ve inanç organizasyon sayfamızdan ulaşabilirsiniz.  Sanatçı Müzisyen Kimliği yanı sıra sinema filmi oyunculuğu da yapmıştır.

Eşref Ziya Terzi İletişim Konser Organizasyonu

Sanatçının en sevilen bir kaç tane eserini sizlere sunduk.
Örneğin 
Eşref ziya terzi ne hallerdeyim, kalksam dirilsem, zaman, ağlama karanfil, bir güneş doğuyor, gül Ahmedim, sensiz , infilak, söyle İstanbul , hüzün türküsü, minareler süngü, esensin gülüm, karanlık gibi daha birçok  eşref ziya terzi albümleri indir yaparak şarkılar ve ilahileri ezgileri dinleyebilirsiniz.

Okul hayatında Sarıyer İmam Hatip Lisesini bitirdikten sonra İstanbul Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesinden başarılı bir şekilde mezuniyetini gerçekleştirdi. Saygı değer Necmettin Erbakan’ın kurduğu Refah Partili dönemde Recep Tayyip Erdoğan ile beraber yapan müzik ve kültür alanında önemli bir isim olan sanatçı ayrıca Sarıyer Milli Gençlik Vakfı İlçe Başkanlığı görevi yaptı.

Eşref Ziya Terzi Albümleri 

Hala günümüzde yaşanan Müslüman coğrafyasındaki zulümler ve bitmeyen çile  başörtüsü yasağını ele alan eserleri sevilerek söylenen  Eşref Ziya Terzi Türkiye’deki  bir çok belediyenin  Ramazan etkinliklerinde sahne alarak doyumsuz konserler vermiştir. İnanç Organizasyon olarak boğazda tekne kiralama hizmetleri ile düğün davet sünnet toplantı ve eğlence turları düzenliyoruz. Ayrıca Çalışmalarımızı video linki tıklayarak inceleyebilirsiniz.

Yorumlar