Mustafa Demirci iletişim

Şair müzisyen sanatçı yazar olarak tanınan Mustafa Demirci iletişim bilgileri için inceleyin. 

Mustafa Demirci iletişim Davet Konser

İnanç organizasyon ile siz değerli ilahi seven sanatçı hayranları ile buluşturuyor.


anat dünyasına kendisini adayan şair ve yazar olarak Tanınmıştır. Ülkemizde Mustafa Demirci ilahiler ile çeşitli eserleri siz kıymetli dostlara sunarak Besteci bir kimliğe girmiştir.
Mustafa demirci ilahileri ve şarkılar ile sizlere en sevilen albümleri sizlere sunduk. İçinde birkaç eseri örneğin Sultanım sözleri ilahi Mustafa demirci dinle mp3 indir yaparak keşfedebilirsiniz.

Mustafa Demirci ilahiler

İnanç organizasyon ilahi grubu ekipleri ile sanatçının Ayrıca sevilen leyla , Ya Muhammed , Dem bu demdir , Güllere vurgunum , Feryad eder vakti seher , sen ve ben , Ömrüm , huvallahullezi , güllere vurgunum , Can Allah Canan Allah , 18 bin aleme server olan Muhammed , Esmaül Hüsna , tesbihat , sultanım ilahisi Mustafa demirci yazarak sanatçının eserlerini dinleyebilirsiniz.
Müziğe olan ilgisi üniversite yıllarının ilk zamanlarında bile hep bir çaba içinde yaşamında önemli bir hedef olarak benimsemiştir. Üç sene “MÜ İlâhiyat Fakültesi Tasavvuf Mûsikîsi Korosunda çalışmalarını sürdüren Mustafa Demirci 1990 yılında ilk albüm çalışması olan  “Göçtü Kervan” isimli albümle tamamladı.
İnanç organizasyon yaptığı çeşitli etkinlikler ile sünnet organizasyonu ile sizlere süsleme yeni çeri askerleri ile giriş ve mehter takımı kiralama ile Osmanlı ecdadımızın bize bıraktığı mirası bir nevi elimizden geldiği kadar profesyonel ekip kadrosu ile tekne kiralama organizasyonunu sizlere sunuyoruz. Ayrıca yapılan çalışmalarda videoları izleyerek keşfedebilirsiniz.

Yorumlar

Yorum Gönder