Ömer Karaoğlu İletişim

Sanatçı müzisyen ve Bestekar Ömer Karaoğlu iletişim Konser davet organizasyonu için inanç organizasyon irtibat telefonu 0532 581 0885 numaralı telefondan ulaşım sağlayabilirsiniz.

Ömer Karaoğlu iletişim Menajerlik

Sanatçının en biline eserlerini canlı bir performans ile dinlemek için inanç organizasyon Ömer Karaoğlu iletişim bölümünden inceleyebilirsiniz. İnanç organizasyon sizlere hizmeti verirken kalite ve uygun fiyat politikasını daima üst düzeyde tutuyor.
Yapılan hizmetlerde Türkiye’de Avrupa ve Asya bölgelerinde bir çok ilahi sanatçısını sizlerle buluşturuyor. Düğün organizasyonu sünnet organizasyonu ve daha i
htiyaç duyabileceğiniz her türlü hizmeti tek kalemde sizlere hesaplı fiyatlara sunuyoruz.

Sanatçının sevilen eserleri Ömer Karaoğlu ilk albümü ilahiler ve şarkılar ile sizlere en sevilen arzuhal , mekke , hasret kafesi , kuşlar . Kudüs , Yolmu dayanır , la ilahe illallah , Meryem gibi , eyüp sabrım yok benim , adı için yaşamak , bilemezler , doğ ey güneş , Yusuf değilim kuyuda gibi eserleri sizlerle paylaştık. Ayrıca dillerden düşmeyen en özel eserler Ömer Karaoğlu şehitler ölmez ilahisi , Eyüp sabrım yok benim ölüm var ölüm gibi tüm ezgi ilahileri fon müziği , şehitler tahtında sözleri albümleri mp3 indir yaparak cihazlarınızda istediğiniz gibi keyifle dinleyebilirsiniz. Ömer Karaoğlu ilahileri ezgileri ile ilahi listesi ve son albüm eserleri keşfedin.

Ömer Karaoğlu Kimdir

Sanatçının babası daha küçük yaşta ilim üzerinde büyüterek büyüdüğü zaman din işlerinde memur olmasını çok istemişti.  Ömer Karaoğlu’nun 1 abisi var. Daha çocuk yaşta müziğe olan aşkı ve tutkusu ile küçük yaşta babasından izinsiz gitar çalmaya başladı.
Ve zamanla kendini geliştirerek okul korusunda görev almıştır. 1985 senesinde İTÜ bitirerek Makine mühendisliğini kazanmıştır. Ama mühendisliğin böyle yetenekli bir insana yetmediğini düşünerek tekrar sınava girerek İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesini başarılı bir şekilde bitirerek hayatına başlamıştır.
Ömer Karaoğlu yaptığı özel ilahi ve ezgi tarzında yaptığı besteler ile müzik sevenlerin gönlüne hitap eden nağmeler ile hafızalarında derin bir iz bırakmıştır.sanatçı evli ve 2 çocuk babasıdır.

Ömer Karaoğlu İlahileri

Sanatçı ilahi ve ezgileri Türkiye’de ve Avrupa’da verdiği çeşitli konserler ile inanç organizasyon diğer önemli ilahi ve ezgi sanatçılarını dünyaca ünlü hafız ve hocalar ile tekne kiralama açılış organizasyonu ve ihtiyaç duyduğunuz her alanda kısa çözümler ile sizlere hizmet veriyoruz. Yapılan çalışmaları incelemek için videolar izleyebilirsiniz.

Yorumlar