Teknede Mezuniyet Fiyatları

Teknede mezuniyet fiyatları ile inanç organizasyon okul mezuniyet balolarında sizlere Teknede mezuniyet hizmetlerini sunduğu özel fırsatlarla kaliteli organizasyonları uygun maliyetleri sizlere sunuyor.


 İstanbul'un en büyük tekne kiralama filosuna sahip inanç organizasyon sizlere yaptığı düğün nişan sünnet organizasyonlarında yemekli özel menülerimiz ve kokteyl menü üzerimizde profesyonel çalışma arkadaşlarımızla sizlere mükemmel etkinlikler sunuyoruz. Ayrıca kampanyalarımız dahilinde sizlere sunduğumuz ek fırsatlarla sürprizlerimizi kaçırmayın.

Teknede Mezuniyet Balosu

Muhteşem davet etkinliklerini inanç organizasyon farkı ile yaşayarak ayrıca tekne kiralama helikopter kiralama hizmetlerini de paketlerimiz dahilinde sahip olabilirsiniz. Teknede mezuniyet kutlaması programları arkadaşlarınızda yıl boyunca yaptığınız emeğin karşılığını masmavi suların güzelliği ve tertemiz İstanbul havasıyla mükemmel bir alkolsüz eğlence hizmeti sizlere sunmaya devam ediyoruz. Aileniz yakın arkadaşlarınız ve yakın dostlarınızla sizlere sunduğumuz ve özel fırsatları teknede mezuniyet balosu hizmeti ile sizlere farklı paket seçeneklerimizi sunuyoruz büyük davet organizasyonlarınızda misafir kapasitemizin yüksek olması durumunda gemide mezuniyet organizasyonlarını hafta içi hafta sonu paket fiyatlarımızı bizimle irtibat kurarak detaylı bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar